home
vacatures stages leerlingplaatsen vrijwilligerswerk arbeidsvoorwaarden

LEERLINGPLAATSEN

Bij HVO-Querido bestaat de mogelijkheid om de verkorte opleiding tot geregistreerd verpleegkundige in de psychiatrie (niveau 4) te volgen. Wij bieden jaarlijks aan 8 leerling-verpleegkundigen een leerlingplaats aan.
Zo kunnen zij zich, door een combinatie van werken en leren, bekwamen tot verpleegkundige in de psychiatrie. Degene die deze opleiding volgen, werken als assistent-woonbegeleider bij HVO-Querido. Het theoretisch deel van deze opleiding wordt verzorgd door de de Academie voor Psychiatrie.

In zowel in maart als in september start er een leer/werk-traject. Voor verschillende locaties zoeken wij regelmatig

LEERLING VERPLEEGKUNDIGEN

Naast je werk ga je één dag in de week naar school en zo rond je in 2½jaar de opleiding tot verpleegkundige in de psychiatrie niveau 4 af. Wij verzorgen deze opleiding samen met de Academie voor Psychiatrie. De opleiding start in maart of september. Tijdens je opleiding word je intensief begeleid.

Wij vragen
Je hebt een diploma als ziekenverzorgende, MDGO-VP-er of verzorgende op niveau 3 of een diploma sociaal pedagogisch werker op niveau 4 en de ambitie je te verdiepen in de psychiatrie.
Je bent flexibel, leergierig en ontwikkelingsgericht en bereid in wisseldiensten te werken.

Wij bieden
Een leerzame en uitdagende baan voor 32 uur per week, een salaris van maximaal €2241 per maand (FWG 35) bij een volledige werkweek en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ.
Je werkt in wisselende diensten, ook in het weekend. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van de opleiding, na diplomering bestaat de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.

Op dit moment hebben wij geen vacatures.

Voor meer informatie over plaatsen en de opleiding neem je contact op met praktijkopleider Vera Mobach.